maanantai 3. maaliskuuta 2008

Tervetuloa blogiin ALMA Team Finlandin puolesta!


Tervetuloa koko joukkueen puolesta ALMA TEAM Finlandin blogisivuille!

Varsinkin joukkueenjohtaja on jo ihan täpinöissään ja viimeisen puolentoista viikon aikana tilanne alkaa olla jo aika levoton ja töissä tuntuu ettei ajatuksia saa kasaan kun kisa-ajatukset vain puskee päälle. Joulukuun alusta asti asia on ollut varsin usein mielessä ja nyt kai sitä jo nukkuessaankin näkee unia kisoista.

Valitettavasti talvinen flunssa-aalto tuntuu iskeneen varsinkin joukkueen ajajiin, mutta periksi ei anneta. Eikös se vanha sanonta ole että se joka ei tapa vahvistaa ja tämä toivottavasti tarkoittaa että loppuviikosta meillä on entistä vahvempi joukkue.

Joukkue on löytänyt viime päivinä yhteisen harrastuksen, nimittäin ompelemisen....sormenpäät kipeinä on suomenlippuja ja ALMA merkkejä kiinnitelty milteipä alusasuista lähtien kaikkiin vaatteisiin. Tänään saapuivat pääsponsorimme Vauhti-Raksun logot ja nekin on vielä ommeltava rekipusseihin. Valmistelut siis jatkuvat kiihtyvällä tahdilla ja jos vanhat merkit paikkansapitävät, niin yöunet jäävät seuraavilta öiltä vähiin.

Toivottavasti viihdytte tulevan viikon aikana näillä sivuilla ahkerasti.. eläkää hengessä mukana ja tsempatkaa meidän puolesta täällä kotosuomessa.

Tästä se alkaa....

Terveisin,
Anne ;o)
ALMA TEAM FINLAND

0 kommenttia: