tiistai 18. maaliskuuta 2008

Kuvaterveiset & Kiitokset


Hei kaikki!

Tässäpä lupaamani kuvakooste tänne blogille. Kuten kuvista näkyy noihin viiteen päivään mahtui paljon ikimuistoisia tapahtumia. Aikaisemmin mainitsinkin että kuvia on todella paljon ja mietimmekin laajemman kuvasarjan julkaisemista, mutta niistä sitten lisätietoa malamuuttierkkari sivustolla ja tässä blogissa tuonnempana.

Ja muistattehan kysyä luvan ALMA Team Finlandin jäseniltä, jos haluatte kopioida kuvia täältä blogista ;o)

Joukkueenjohtajana tämä kokemus on ollut vertaansa vailla: rankka mutta niin mahtava!!! Lähtiessämme matkaan emme oikein tienneet missä kisan taso oikein menee ja miten me siinä sijoitumme...no nyt me tiedämme ettei suomalaisilla mushereilla ja muuteilla eikä myöskään huskyillä ole mitään hävettävää kansainvälisillä kisaurilla...pitäkäämme siis lippu korkealla jatkossakin ;o)

Toivon että olemme onnistuneet blogin avulla välittämään teille edes pikkuriikkisen sitä kisafiilistä mikä meillä tuolla kisapaikalla oli. Ja samalla te toitte ne "kotikatsomon" terveiset ja kannustukset meille sinne kisapaikalle, kiitos siis niistä mieltä lämmittävistä kannustusviesteistä joita kisojen aikana blogista lueskelimme. Ja tietenkin aivan valtava kiitos Marja-Liisalle eli meidän blogin luojalle ja ylläpitäjälle.

Tässä samalla haluan ilmaista lämpimät kiitokseni koko ALMA Team Finlandin puolesta ALMA yhdistykselle, kaikille sponsoreille, koti- ja taustajoukoille jotka ovat kilpailijoiden taustalla toimineet sekä kaikille niille jotka ovat blogia seuranneet ja meitä kannustaneet. Suuri kiitos myös kisapaikalla huskytiimille, joilta saatiin apua ja kannustusta aamupuurosta lähtien...

Ja onnittelut kaikille kisassa mukana olleille suomalaisvaljakoille, minun mielestä te kaikki olitte voittajia ;o)

Nähdään kisaurilla!

terveisin,
Anne & ALMA Team Finland

0 kommenttia: