keskiviikko 5. maaliskuuta 2008

Matkalla ollaan!

Herätys kello 5 aamulla ja oksettaa....mutta se onkin vain elimistön tapa kertoa että yöunta on vähän. Illalla piti vielä etsiä tietoa kilpakumppaneista ja löydettiin jopa valokuvia...Jokke näki jo painajaisia trikoopukuisista sveitsittäristä. Sen verran kilpakumppaneista selvisi, että ilmeisen muuttivoittoinen vaikuttaa ainakin sprinttisarja olevan.

Nyt ollaan oltu noin tunti matkalla. Mikonkin pitäisi olla jo päässyt matkalle - kaikenlaisten sattumusten jälkeen tiimimme pieneni yhdellä henkilöllä kun Marianne joutuikin jäämään kotijoukkoihin. Harmittava takaisku, mutta onneksi luokkien aikataulu on sellainen, että valjakkojen handlauksen kanssa tuskin tulee ongelmia. Ja tärkeintä on tietää ettei kotijoukkojen tilannetta tarvitse murehtia kisan aikana, kun tietää että asiat on tutuissa käsissä.

Marianne, pistähän perjantaina ALMA hattu päähän ja pidä peukkuja meidän puolesta!

Ja matka jatkuu...aurinko paistaa...

t. Anne ;o)Pistä

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea matkaan meiltäkin! Jännittää kyllä kovasti teidän puolesta... :) Pitäkää joukkuehenki korkealla ja näyttäkää muille kuinka suomalainen muutti kulkee!! Kuskeista puhumattakaan... ;)

Ja päivitelkää blogia aina kun kerkiätte. Tuota on mukava lueskella täällä toimistolla töitten lomassa... ;)

T: Tero N

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa, että olette viimeinkin päässeet matkaan; onhan tuota reissua jo odotettukin!

Marko: Kaikki tehtävissä oleva on varmasti tehty; luota vain koiriisi. Ne ovat loistavia (tämä on totuus vaikka saatankin toki olla hieman puolueellinen…)! Ja jos et minua usko, niin muistelehan vain sen SOCn kuuluttajan hehkutuksia ”Absolutely the BEST Alaskan malamutes in Skandinavia”; pari eurooppalaista ei tuossa tunnu enää missään… : )

Jokke: Ei noissa kisoissa trikoilla ajeta.. Koirasi ovat parantaneet suorituksiaan kerta kerralta ja ovat varmasti kilpailukykyisiä tuossa sakissa. Älä anna sveitsitärten häiritä menoa… : )

Ville: Sinulla on varmasti koko porukan kokeneimmat koirat, jotka ovat tottuneet venymään tiukoissa paikoissa. Käyhän näyttämässä epäilijöille, etteivät loistavat kuormanvetokyvyt mitenkään poissulje vauhdikasta etenemistä… : )

Mikko: Annoit ”myrskyvaroituksen” koiriesi kunnosta viime vuonna Polarhundprovilla. Menehän näyttämään ettei se ollut sattumaa. Viritä vain koirasi kisataajuudelle, jossa ei turhat painot tai turistit ole hidastamassa menoa… : )

Annet A. & K.: Pitäkää hyvää huolta historian ensimmäisestä ALMAn maajoukkueesta ja pitäkää meidät (kateudesta jo pahasti vihertävät!!) kotiin jääneet kannustajat ajan tasalla!

Ja vielä kaikille yhteisesti: Nauttikaa kisatunnelmasta, se on jotain ainutlaatuista! Ja muistakaa tuuletella ahkerasti niitä jo pariin otteeseen aikaisemminkin LänsiSuomen puolella käyneitä lippuja… : )

Tsemppiä koko porukalle,
toivottelee Virve K.

Anonyymi kirjoitti...

Voi vitsi, nyt se sitten on h-hetki hetki hetkeltä lähempänä! Virvellä oli tuossa todella hyviä kommentteja - uskotte vain koiriin ja vähän itseennekin, niin homma hoituu kotiin!

Kisatunnelma on varmasti jotain ihan käsittämättömän hienoa - ottakaa siitä kaikki irti, "pääsette" varmasti kisojen jälkeen kertaamaan sitä moneen kertaan kaikille meille kotikannattajille!

Kauhee jännitys täällä kotipuolessa ja blogia tulee käytyä tsekkaamassa monta kertaa päivässä, vaikkei itse kisatkaan ole vielä alkaneet...