torstai 6. maaliskuuta 2008

Svenska Polisen

Paikallisten alkuasukkaitten lisäksi otettiin sitten ensimmäinen kontakti paikalliseen poliisiviranomaiseen. Marko ajoi sitten ilman valoja ja turvavyötä...mutta kun puhallustesti näytti nollaa, niin Marko pääsi pälkähästä varoituksen kera.

Poliisi on ystävä...jopa Ruotsissa ;o)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Marko !! Älä Jännitä!! Ajoissa nukkumaan että oot virkeenä aamulla. Äläkä näe unia ruotsalaisista poliiseista :)

Anonyymi kirjoitti...

Jaahas edellisen kommenttini ruåttalaiset ilmeisesti deletoivat... :) mutta siis oikein paljon onnea tämän päivän kisaan, koko ALMAn tiimille. Näyttäkäähän mistä Suomalaiset muutit ja musherit on tehty! :)

Anonyymi kirjoitti...

Komia lakki oli Markolla ja muilla tuossa etusivun kuvassa . Vai oliko tukka noussu pystyyn kun ruattin polliisi oli nahkapampulla uhkaillu ? Vai oliko se ruattalainen permanentti ja tupeeraus ? Pittäähän sitä ulukomaan kisoihin vähän tälläytyä...

Anonyymi kirjoitti...

Mikko onkin tainnut jo päästä aloittamaan oman MM-kisa rupeamansa. Onnea hänelle ja kaikille muille joukkueille! Toivottavasti kaikkien vedot menee hyvin ja jokainen pääsee ehjänä maaliin.

Pitääkin kaivella jostain näppärä RSS-lukija tähän Kubuntuun, niin saa heti infoa kun blogiin tulee päivityksiä... ;) On muuten aika hiljaista tuolla ALMAn foorumilla. Taitaa kaikkien huomio olla kohdistettu MM-kilpailuun ja Team ALMA:n blogiin. Eli ei paineita, samanlaisia vahvoja suorituksia kuin mitä kauden muissakin kilpailuissa on nähty ja hyvä tulee.

Huh, ja pitäisi vielä malttaa töitäkin tehdä... :D

- Tero N

P.S. Niitä kuvia on aina mukava katsella... ;)