perjantai 7. maaliskuuta 2008

Ensimmäisen kisapäivän aamun tunnelmat

Aamu valkeni kuulaana ja herätys varhain, varsinkin joukkueenjohtajalla jonka piti olla palaverissa lähtöalueella klo 7.15 aamulla. Samalla ilmoitettiin että jokaisen maan joukkueesta tulisi ilmoittaa ennakkoon arvioidut parhaat 3 valjakkoa, joiden sijoituksista sitten lasketaan pisteet ja näin kilpaillaan maiden parhaimmuudesta. Valitut 3 valjakkoa olivat Jaakko Raunio, Riku Setälä ja Marko Vesterinen.

Sää on upea: aurinko paistaa, aamulla pakkasta 6 astetta, ylhäällä starttialueella tuulee jonkin verran. Ura on leveä ja ajettu tampparilla kovaksi, eli kyllä kelpaa.

Suomalaishuskyvaljakot saatiin matkaan, ja sitten olikin Mikon vuoro. Eläinlääkärit tarkistivat Wamin ja sekin sai lähtöluvan. Mikon tunnelmat olivat hyvät, hieman häntä arvelutti Sitkan jaksaminen koko kolmen päivän ajan: intoa koiralla kyllä piisaa, mutta onko jo liikaakin eli väsyykö koira nopeammin.

Mikon luokassa kaikki muut paitsi yksi olivat malamuuttivaljakoita.

Nyt jatkuvat valmistelut sprinttiin, jota sitten jännitetään iltapäivällä, lisää kisakuulumia myöhemmin, yritämme saada myös kuvia matkaan...

Markoa alkaa jo oksettamaan, se on vain hyvä merkki että elimistö alkaa valmistautumaan tulevaan koitokseen.

Kisatunnelma on ihan katossa!

t. Anne ;o)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea sprinttiin. Aamupahoinvointi on hyvä merkki : D

Anonyymi kirjoitti...

Tämähän onnistuu näköjään kännykälläkin kommenttia jättää. Kohta yritän laittaa pari kuvaa jos vaan Ruotsista onnistuvat lähettämään ne uudelleen ehjinä perille. Onnea kovasti matkalle sprinttiin, Marko olisi varmaan tarvinnut matkapahoinvointilääkettä.., :-)