perjantai 7. maaliskuuta 2008

Mikko saapunut maaliin - aika ja sijoitus ei vielä selvillä

"Mikko on tullut maaliin yhtenä kappaleena, aika ja sijoitus vielä epäselvä. Kolmekymmentä kilometriä mennyt oikein hyvin, sitten oli alkanut vähän hyytymään. Oikeaa uraa oli joutunut arpomaan Mikkokin, ja huskytiimin Liimatan Vuokko oli ajanut 52 km 42 km sijasta. Setälän Rikukin oli ajanut harhaan, mutta palannut hiihtäjän ohjaamana 800 m päästä takaisin."

Anne A:n tekstiviestin välittänyt Marja-Liisa

Tuloksia ei vielä ainakaan mistään netin syövereistä löydy, jatkan etsimistä. JOS TIEDÄT, mistä tulokset saisi kaivettua, niin pistä kommenttia!


PS. Jatkoviestinä saapui huskytiimin tuloksia, joten laitetaan nekin tänne: " Riku Setälä luokkansa 2., noin 11 s. kärjestä. Vuokko Liimatta harhailun jälkeen 5. samassa luokassa. Jaakko Raunio luokkansa toinen, reilu 3,5 min. kärjestä, Mikael Bäckman samassa luokassa 5. ja Markku Santanen 8."

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kattokaa tarkkaan, ettei sprintin joukkue lähde viidenkympin lenkille, antaa muuten kilpailijoille liikaa tasoitusta. ;) Marko ottaa sitten Pepantteeniä sisäisesti, niin lähtee aamu-pahoinvointi... :)

Anonyymi kirjoitti...

Huu, toivottavasti Mikko on mennyt oikeaa reittiä, ettei tule jälkipuheita. Hienoa, ensimmäinen etappi suoritettu : )

Anonyymi kirjoitti...

Jos reitillä eksymisissä kyse on järjestäjän huonosti merkkaamista tai muuten epäselvistä eri pituisten reittien risteyksistä, niin ompas aikamoinen moka :-( Suomen siperialaisjoukkue onkin tehnyt protestin väärästä uramerkinnästä.

Hyvä, että kaikki oli kuitenkin päässeet maaliin saakka. Sprinttitietoja tässä kaipallaan!

Pantse