keskiviikko 5. maaliskuuta 2008

Åsarna here we are!

Neljäntoista ja puolen tunnin puuduttavan istumisen jälkeen olemme onnellisesti saapuneet perille, koirat on ruokittu, rauhoittelemme tässä itseämme ja hiomme huomisen strategiaa ja odottelemme Mikkoa joka on vielä matkalla.

Lunta täällä on ja pakkastakin muutama aste. Majoituspaikkamme on ihan kylän keskellä ja kävelymatkan päässä kisatoimistosta ja eläinlääkärin tarkastuspaikasta. Paikka vaikuttaa ihan mukavalta.

Siperianhuskyjoukkue oli saapunut paikalle aikaisemmin. Vuokolla ja sen handlerilla tais olla jo jotain vatsataudinpoikasta...eli ihan kansainvälinen meininkihän täällä...

Jännityksellä huomista odottaen...

t. Anne ;o)

ps. Iltasanomien mukaan Janne Ahosella on muuten sama harrastus kuin meillä....nimittäin ompeleminen.

7 kommenttia:

Anne Arvola kirjoitti...

PS: matkalla mahottoman hyvänä apuna toimi Tomppa ja korbat.. Tomppa tosin välillä hortoili pellolla ja yritti johtaa meitä harhaan ;-) Huomattiin, että tuhannen kilometriä vaatii neljä korbaa...

Ja Marko keräsi ihmeellisesti jonoa taakseen.. Sehän on se toinen joka sen jonon tekee :-)
-Anne K-

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa, että olette päässeet ehjinä perille! Hyvä, ettette uskoneet sitä Tomppaa, vaikka laulukin sanoo, että kuuntelen Tomppaa... ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Tompat ja Garminit ei vissiin tykkää ruåtsinmaasta... Kun käytiin Mikon kanssa Noatakilla puolitoista vuotta sitten, meidän teltta lillui leiripaikassa Garminin mielestä satoja metrejä Pohjanlahden puolella :-)

Täälläpä on kello jo yhdeksän aamulla, siellä vasta kahdeksan, eli olette aikapoimussa!! Tsemppiä kaikille ja sopivasti jännitystä ja adrenaliinia vereen! Mikko muistaa sitten tässä kisassa jättää kaikki kymmenet lisäpainokilot pois reestä! Toivottavasti niitä ei ole "hitsattu" kiinteästi kiinni reen runkoon ;-)

Pantse

Heli Virta kirjoitti...

Hei vaan teille kaikille sinne! Toivotan onnea kaikille valjakoille, erityisesti Mikolle!! Yhdyn Pantsen kommenttiin ja toivotan kevyttä menoa - ilman painoja, heh- ja että te kaikki siellä pysytte terveinä, jotta saatte kokea kisan kokonaisuudessaan. Terveiset teille kaikille ja tsemppiä ja hyviä säitä!!

Anonyymi kirjoitti...

Juu, ja Mikko voi myös jättää tänä vuonna vesiesteen väliin : D. Ei tarvi välttämättä uida, jos ei halua...

Anonyymi kirjoitti...

Miten kuskien terveys ?
-uma-

Anne Arvola kirjoitti...

Lääkitykset on kohillaan eli tursaus alkaa olla vähenemään päin. Kuskit vaikuttaa ihan virkeiltä niinkuin koiratkin. Hiihtolenkillä räkä lensi, eli keuhkot puhdistuu hyvää vauhtia ;o)