lauantai 8. maaliskuuta 2008

Sprintin epäviralliset tulokset

Marko Vesterinen 27.57,3
Tomasz Kudelka 28.51,8
Erich Camastral 29.22,6
Tim Bosseloo 30.03,7
Agnieszka Blach 31.13,9
Jouko Mikkonen 32.38,7
Ville Alariesto 33.05,3
Tim Andersson 34.04,6
Susanne Vosmeer 35.16,8-Anne K-

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onne Marko ja koko joukkue.
Näin naistenpäivän kunniaksi ihan kelpo suoritus

Anonyymi kirjoitti...

Voi Marko, Marko.. Nyt vain ankara keskittyminen huomiseen, koirille korvaan supattaen mukavia asioita, lupauksia lahjuksista (poronpaisti Ruotsin vuorilta tms.) jne. ja huomenna viimeinen kiekka smaan tahtiin. Mahtavaa!!!

Jokella ja Villellä on vissiin aikojen perusteella menossa MM-kisan sisällä vielä keskinäinen mestaruusottelu! Voi p..se kun ei voi olla paikan päällä kannustamassa ja jännittämässä. Tsemppiä molemmille ja pipo sekä vetoliina kireälle :-)

Pantse

Anonyymi kirjoitti...

Jee, loistavaa Marko! Ja Jokke ja Ville tosiaan ratkovat keskinäistä paremmuuttaan vielä varmaan huomennakin. Nyt Marko viimeistään huomenna kisavaihde päälle ja mestaruus kotiin!

Anonyymi kirjoitti...

HIENOA SUOMI!!
Ja MARKO + JOKKE + VILLE !!!

TSEMPPIÄ HUOMISEEN!!!

Sirpa & Ipe

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa Marko, hyvin menee! Nyt kun kaks kiekkaa on lämmitelty, niin huomenna malamuuttimaista persjuoksua koirat ja musheri, niin eiköhän se oo siinä. ;)

Todella hyvin on Jokke, Ville ja Mikkokin menneet, vieläkö kun kuitenkin on kyseessä MM-kisat, niin ei siellä edes huonoja valjakoita ole edes mukana ja todellakin Jokelle ja Villelle on kehkeytynyt mielenkiintoinen kamppailu, keskinäisestä paremmuudesta.

Lycka till!

Rami & Minna

Anonyymi kirjoitti...

Loistavaa Marko! Ja hienoa Mikko, Jokke & Ville! Onnittelut hienoista tuloksista! Enää yksi päivä jäljellä, joten kaikki peliin huomenna!

Ja Pantsen ajatusta lainaten:
Marko:Kuiskaile sille Rompulle & Siscalle, lupaa niille vaikka kuu taivaalta tai ihan mitä tahansa, KUNHAN NE VAAN KULKEVAT YHTÄ UPEASTI KUIN TÄHÄNKIN ASTI!

Tsemppiä kaikille toivottelee jo lähes hermoraunio Virve K.

ps. Rompun tämänhetkisen tilan tietäen älä lupaa sille kuitenkaan ihan mitä tahansa... : )