sunnuntai 9. maaliskuuta 2008

Ei tullut mitalia ei...

Palkintojenjakotilaisuutta odoteltiin kuumeisesti puoli kuuden aikaan ja saatiinkin odotellan sillä tilaisuus myöhästyi noin 45 minuuttia.

Tilaisuus oli juhlava ja palkittavia luokkia riitti: kaksi huskyjoukkueen hopeamitalistia Jaakko ja Riku saatettiin lavalle raikuvien kannustushuutojen saattelemana ja sokerina pohjalla oli sitten D-2:n mitalistit ja korkeimmalle pallille nousi Marko Vesterinen, Finland!!!


Maamme-laulu raikuu - winner is Marko Vesterinen, Finland!


Olihan se hienoa laulaa maamme-laulua, muut joukkueet kun tuntuivat unohtaneen omien kansallislaulujensa sanat...kumman laulutaidotonta sakkia...

Mitalia ei siis tullut vaan koiran käpälä jossa kynnet olivat sijoituksen mukaan pronssia, hopeaa tai kultaa.


Onnellinen Maailmanmestari!


Olemme saaneet valtavan määrän onnitteluja soittoina, tekstiviesteinä ja tietenkin blogin kautta. Emme ole ehtineet vastata läheskään kaikkiin onnitteluihin, mutta kaikki on kyllä vastaanotettu. Niinpä ALMA Team Finland haluaa tässä blogin välityksellä lämpimästi kiittää kaikista onnitteluista, kannustus koto-Suomesta on ollut todella sydäntälämmittävää ja meistä on ollut mukavaa jakaa tämä kokemus teidän kanssanne. Kiitokset myös huskyseuralle kaikesta kannustuksesta, kisaseurasta ja avusta.

Matka kotiin on siis jo alkanut, 5 kisapäivää Ruotsissa on ollut mielenkiintoinen, jännittävä, työntäyteinen ja hauska, mutta kyllä Suomeen on ihan ehdottoman mukava palata.

Ja matka jatkuu...tällä hetkellä Lauri Tähkän tahtiin...voittaa mennen tullen ruotsalaiset keskusteluohjelmat.

t. Anne ja koko ALMA team ;o)

ps. Joukkueen päähineistä tuli hitti, niitä olisi haluttu ostaa ja meitä kuvattiin niiden vuoksi ;o)

0 kommenttia: